Default Assigned To?

Get help from other users here.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
eaderrick
Posts: 3
Joined: Aug 07, 2020 5:06 pm

Default Assigned To?

Post by eaderrick »

I have multiple projects where I have created a Mantis user that is assigned to a project specific distribution email list. I would like to have the Assigned To field automatically populated with this project specific Mantis users when reporting new issues. How can I make this happen?

Currently on MantisBT Version 2.14.0

Thank,
derrick

atrol
Site Admin
Posts: 7835
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Default Assigned To?

Post by atrol »

Check your category confuguration.
There you can assign users to categories, so they will be automatically assigned.
Please use Search before posting and read the Manual

eaderrick
Posts: 3
Joined: Aug 07, 2020 5:06 pm

Re: Default Assigned To?

Post by eaderrick »

Yes, I see how to use categories to assign a default user. Follow up question. How do I assign a default category to a project?

atrol
Site Admin
Posts: 7835
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Default Assigned To?

Post by atrol »

Assigning a default category is a known feature request but not implemented yet, see https://mantisbt.org/bugs/view.php?id=8582
Please use Search before posting and read the Manual

eaderrick
Posts: 3
Joined: Aug 07, 2020 5:06 pm

Re: Default Assigned To?

Post by eaderrick »

Wow, a request from 2007! So am I correct in assuming this is not going to happen any time soon then?

And as I am not using categories currently, implementing this to solve the initial problem still results in my users needing to manually select an entry.

Any other suggestions?

atrol
Site Admin
Posts: 7835
Joined: Mar 26, 2008 4:37 pm
Location: Germany

Re: Default Assigned To?

Post by atrol »

eaderrick wrote:
Aug 10, 2020 2:51 pm
Wow, a request from 2007! So am I correct in assuming this is not going to happen any time soon then?
You never know when someone starts implenting a new feature.
It all depends on priority and someone who is interested in contributing to the product.
This is a community project where no one is paid for his contributions.
eaderrick wrote:
Aug 10, 2020 2:51 pm
And as I am not using categories currently,
For that you can set

Code: Select all

$g_allow_no_category = ON;
After that we are again where we started.

There are two options to get what you want:
- Change the source code the way you need it
- Write a Mantis plugin
Please use Search before posting and read the Manual

Post Reply